top of page
shutterstock_677678614.jpg

Belevingsgericht ontwikkelen

Kopie Een van de meest effectieve manieren van kennisoverdracht is door middel van virtual reality. Omdat virtual reality je visueel, auditief en fysiek betrekt op een manier die geen enkele andere techniek kan.

Door het dragen van een headset  kun je naar de meest ontoegankelijke plekken reizen en dit toch in een veilige omgeving doen. Het ‘immersief’ onderdompelen in digitale simulaties, maakt het effect van belevingsgericht ontwikkelen.

Net zoals smart workflows worden ingezet bij het optimaliseren van je digitalisering, zo heeft belevingsgericht ontwikkelen de potentie om jouw boodschap beter dan ooit over te dragen.

Voor onderwijs en training, voor marketing en entertainment en van zakelijke werkzaamheden tot gezondheidszorg. Belevingsgericht ontwikkelen is een dynamische strategie die je kunt inzetten bij het overdragen van kennis en concepten.

Bij Brin vind je de ideale combinatie van learning communities en immersive development. Hoe je meeslepend leren kunt opnemen in je digitalisering- en ontwikkelingsplannen hoor je van Brin.

bottom of page