top of page
shutterstock_1899542032.jpg

IRPA 

Intelligent automatiseren en ontwikkelen met IRPA

 

Er ontstaat een nieuwe symbiose tussen mens en machine door slimme workflow systemen. Het repeterende, routinematig en administratieve werk wordt volledig geautomatiseerd. De dienstverlening wordt de komende jaren voor 80 procent digitaal en bijna geheel contactloos. Deze ontwikkeling is reeds ingezet.

Het opnieuw definiëren van werk zul je gaan bekijken in het kader van transformatie van je bedrijfsprocessen. Deloitte schat een productiviteitstoename van 86 procent, 50 procent lagere kosten en een kwaliteitstoename van 90 procent. Wat zijn jouw inschattingen en hoe zou jij dit aanpakken.

Een van manieren om je digitalisering te optimaliseren is Interactive Robotic Process Automation (IRPA).

Digitaliseer nu het kan

 

IRPA is de recente trend waarbij je de efficiëntie van je organisatie bevordert op zo'n wijze dat je bij alles wat mensenwerk is het verschil maakt. Van de dagelijkste activiteiten van je bedrijf tot je bedrijfsresultaten en de tevredenheid van klanten en medewerkers.

Veel van ons werk bestaat namelijk uit routines die we kunnen automatiseren. Geschat wordt dat je de komende drie tot vijf jaar tot 60 procent efficiënter en effectiever zult worden door te digitaliseren.

Met het nieuwe werken als basis voor alle hedendaagse digitale zaken, is IRPA een laagdrempelige vorm van Intelligente Automatisering (IA). Met de simpele insteek dat wat nu nog geautomatiseerd kan worden -buiten individuele taken en eenvoudige processen- ook werkelijk gebeurt.

shutterstock_1756194473.jpg
bigstock-Smiling-And-Happy-Employee-In-3

Focus op mensen en service

 

Met IRPA ondersteunen wij organisaties om reeksen van voorheen handmatige bedrijfsprocessen te automatiseren. Zonder dat hierbij oude computersystemen hoeven te worden vervangen! Denk vooral aan het invoeren van gegevens.

Met de I van interactief benadrukken wij dat het bij IRPA gaat om processen én mensenwerk. Mensen gaan zich minder bezighouden met controlerende taken en het doornemen van papierwerk. In plaats daarvan gaan ze zich juist richten op analyseren van uitzonderingsgevallen. In de zorg zullen diagnoses van meerdere gezondheidsproblemen effectief met IRPA geautomatiseerd worden. Zorgprofessionals kunnen zich meer focussen op de acute en ongewone gevallen. Deze ontwikkeling is van toepassing op menig serviceorganisatie.

Bedenk dat als men nog steeds grotere hoeveelheden verouderde IT-infrastructuur moet onderhouden, er met IRPA veel geld wordt bespaard door het elimineren van handmatige processen.

Breng successen in kaart

Iedereen kent de situaties van mensen die dag-in, dag-uit dezelfde handelingen verrichten achter een computer. Het tijdperk van repetitief werk, zoals zoeken, knippen, kopiëren en verplaatsen van gegevens tussen systemen, is voorbij.

Met IRPA komt er tijd voor aandacht, vakmanschap en service in de plaats. Met de inzet van IRPA ontwikkel je van systeemwerk naar mensenwerk. IRPA hoeft daarbij niet tijdrovend of duur te zijn om te implementeren.

Dankzij een gedisciplineerde aanpak brengen wij razendsnel organisatie, doelstellingen en processen in relatie tot mens en technologie in kaart. Zo koers je met ons naar de beste kansen.

Maak van obstakels een succes en begin vandaag met je intelligente automatiseringsreis!

shutterstock_671019979.jpg
bottom of page