top of page
Meisje focust zich

Leergemeenschappen

Wat voor soort omgeving maximaliseert nieuwsgierigheid, gemeenschapsbetrokkenheid en keuzevrijheid? Waar vinden leerlingen leermaatjes, inspiratie, mentoren en bronnen? Hoe ziet de beste omgeving eruit voor jonge talenten als het gaat om hun ontwikkeling, gebaseerd op hun interesses, talenten en leerpatroon? Dat is de lokale leergemeenschap.

Het nieuwe leren begint bij leergemeenschappen en gaat uit van talent en z11doen. Leergemeenschappen maken het mogelijk om het oude idee van de traditionele school te verlaten en zelf bruikbare bronnen in te zetten voor je persoonlijke ontwikkeling.

 

Simpel het idee om samen te komen om te leren, gebruikmakend van de middelen, gaven en talenten, in het voordeel van iedereen, kan voor een revolutie zorgen in de manier waarop mensen over onderwijs denken.

Wil je onderdeel uitmaken van een leergemeenschap met een ecosysteem van diensten en toepassingen? Waaronder een virtuele leerwereld, een interactieve kennisbank en een ontmoetingsplek voor talenten, waar nieuwe kennis ontstaat en uitdagende opdrachten en maatschappelijke vraagstukken worden opgepakt?

 

bottom of page