top of page

Zet je marketing op remote control

bigstock-Business-Woman-In-Shirt-Keepin-274326682.jpg

Bedrijven die hun marketing naar een hoger niveau willen tillen, denken al gauw aan een eigen mobiele app. Feit is dat een mobiele app voor je bedrijf een grote bijdrage kan leveren aan de naamsbekendheid van je merk.

 

Een mobiele app levert je meer promotie en reclame op dan zonder. Kiezen voor een mobiele strategie zorgt dat je business op een creatieve manier opvalt. Met eigen content in je app, bespaar je geld voor adverteren en de moeite die je anders in andere promotievormen had gestopt.

 

Je eigen app maakt het makkelijker om jouw producten (of diensten) positief te promoten. Je onderneming presenteren via je eigen mobiele platform brengt je meer voordelen. Wat ga je doen?

Creëer je eigen directe marketingkanaal

 

Groot voordeel van een eigen mobiele app is dat je informatie die je klanten wilt verstrekken bij hen brengt. Dit is inclusief speciale aanbiedingen en promoties, alles binnen handbereik van je klant!

Verbeter de klantbetrokkenheid

Ongeacht je dienstverlening, jouw klanten hebben een manier nodig om je bedrijf te bereiken. Het hebben van een directe link naar je kennis en service kan echt het verschil maken.

Breng je merk bij je doelgroep

De nummer 1 methode om dicht bij je klant te zitten, is door je bedrijf te ‘programmeren’ onder de voorkeurtoets van je klant. Op deze wijze zijn ze altijd slechts een "vingertop" bij je vandaan.

Je eigen appstandsbediening

Jouw bedrijf op de voorkeurtoets van de afstandsbediening van je klant, het lijkt een briljant marketingconcept. De hamvraag is, hoe kom je onder die voorkeurtoets? Zelf een nieuwe app ontwikkelen is vaak een hele stap.

 

Het antwoord is bijna even briljant als eenvoudig: zet je marketing op remote control en zorg voor je eigen afstandsbediening. Dat kan super eenvoudig met Nova Terra Remote ‘for business’. Nova Terra Remote ‘for business’ is namelijk meer dan een fitte manier om comfortabel op afstand door webpagina's te bladeren en navigeren. Je eigen voorkeurstoets leid je klant naar jouw business.

Het werkt voor iedereen met een Apple en Android mobiele telefoon in combinatie met een PC.

Stel je klant in op jou!

Dankzij het onderliggende Terrazine key mapping framework, verkrijg je een platform waar basisfunctionaliteit naar wens kan worden uitgebreid. Nu kun je Nova Terra Remote zelf invullen met thema’s en concepten zoals workflow, privacy, digitale fitheid en marketing. Programmeer je eigen producten, diensten, kennis, content en service onder de speciale voorkeurtoetsen.

 

Neem contact met ons op voor marketingmogelijkheden speciaal voor jou gemaakt. Ga voor je eigen universele afstandsbediening met voorkeurtoetsen die naar jouw producten en diensten wijzen en zet zo je marketing op remote control!

bottom of page