top of page
bigstock--185891737.jpg

Open workforce

Digitale technologieën lopen sneller dan organisaties en vaardigheden van mensen kunnen bijbenen. Grenzen van gebouwen en belemmeringen van tijd en plaats vervagen en vallen weg. Wat je ziet is dat lokaal profiteert van digitaal.

De verander- en innovatiekansen die bepalend zijn voor het opbouwen van en samenwerken in de nieuwe lokale economie worden steeds meer zichtbaar. Je bouwt verder met de inzet van platformen waar kennis en kunde gemakkelijk digitaal en onderling worden ontsloten.

Dé volgende stap in de digitale transitie is samenwerken, investeren en consumeren in je eigen lokale economie. Wil je echt de vruchten plukken van jouw kennis, talent en middelen dan is regionaal de maatstaf.

Het is ontwikkelen op het snijvlak van leren en werken en het zijn leer- en werkgemeenschappen die hierin de belangrijkste schakel vormen.


Hoe word je in dit verandertraject eigenaar van de vernieuwing? Uiteindelijk gaat succes over het bewerkstelligen van zowel culturele, maatschappelijke als technologische veranderingen.

​Metis Open Workforce is een ‘next level’ community platform waar professionals, klanten, bedrijven en communities projectmatig werken aan de opbouw van hun regio. Met Metis Open Workforce maak je van lokaal je eigen verhaal!

bottom of page