top of page
Virtual Valley 2.png

Polygonia Valley

Virtual Reality is het nieuwe leren

Virtual Valley is het eerste platform ter wereld waar jonge studenten leren wat VR is, hoe VR werkt en hoe je met VR kunt leren. Digitale vaardigheden en next century skills op zijn best.

Kinderen zijn nieuwsgierig en voortdurend op zoek om zichzelf en de wereld te verkennen. In snel tempo is Virtual Reality (VR) een van de meest effectieve manieren geworden om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen.

Vanuit het inzicht dat informatie technologie in alle vakken een cruciale rol speelt bij het verwerven van kennis en vaardigheden, is Virtual Valley optimaal inzetbaar als belevingsgericht leermiddel dat motiveert en stimuleert.

Belevingsgericht onderwijs

Op dit innovatieve belevingsplatform zijn verschillende game elementen gekoppeld aan kennisdoelen en digitale vaardigheden. De aard van de wereld maakt dat er aandacht is voor universele thema’s als:

  • Mathematics 

  • Geometry 

  • Astrophysics 

  • Science 

  • Chemistry 

  • Nature 

  • Mythology 

  • Design.

 

Virtual Valley is een krachtig onderwijs hulpmiddel is dat conventionele leermethoden ondersteunt. Met de inzet van VR wordt de jonge ontdekker ondergedompeld in belevingsgericht onderwijs, met als meerwaarde een geloofwaardigere en aantrekkelijkere leerervaring.

Virtual Valley 3.png
Game Face

Gamedesign en development

 

Virtual Valley is een vallei omgeven door bergen die een kader vormen om een leerwereld die bestaat uit verschillende gebieden. Het is een door polygonen opgebouwde wereld waardoor je kunt wandelen.

Een dergelijke ontdekkingswereld attractief houden vraagt om gestuurde variatie in woord, beeld en beleving. Daarom is Virtual Valley een bron van inspiratie voor game artists en game developers.

Virtual Valley is de learning community voor developers en artists die op zoek zijn naar ervaring met superieure begeleiding en een verscheidenheid aan toepassingen.

 

Het is de plek in Noord-Nederland waar onderwijs en bedrijfsleven, met de inzet van studenten en professionals, samenwerken aan projecten.

Wordt Virtual Valley jouw wereld?

Een afspraak voor een virtuele demo is zo gemaakt.

bottom of page