Cybersecurity netwerk

Buiten je kantoor op veilige wijze toegang tot je data

Cybersecurity netwerk wordt vastgehouden door handen

Interacties zijn mobieler, virtueler en wijder verspreid dan ooit. Op dit moment bevinden veel gegevens zich buiten de traditionele veiligheidsomgeving. De meeste werkdevices bevinden zich als gevolg van het massaal thuiswerken nu buiten het kantoor. Dus waar is je data? Het nieuwe werken gaat uit van nieuwe business modellen, intelligente platformen en nieuwe manieren van samenwerken.

Hoe zorg je er voor dat iedereen in staat is om op veilige wijze toegang te krijgen tot elk digitaal item dan ook. Waar zich dit dan ook bevindt?


Naarmate overal werken verder evolueert, wordt toegang via het cybersecurity netwerk de meest praktische manier om veilige toegang te bieden tot cloudapplicaties en gedistribueerde data. Zowel op beheerde als op onbeheerde apparaten. Met de inzet van het cybersecuritynetwerk is de veiligheidsomgeving niet locatiegebonden, maar wordt deze bepaald door de identiteit van een persoon of voorwerp. Het cybersecurity netwerk bestaat uit meerdere componenten ingeregeld op basis van recente implementaties van privacy en veiligheidsbeleid. Recent! Want met nieuwe business modellen, intelligente platformen en nieuwe manieren van samenwerken, wordt het antwoord op de vraag "Waar is je data", anders dan dat je gedacht had. Dit houdt in dat het nu anders is geregeld dan dat je zou willen.


Waar zet jij op in voor 2022 in als het gaat om je digitale toegangsbeheer. Door de inzet van het cybersecurity netwerk ontstaat een schaalbare, flexibele en betrouwbare security-aanpak. Besluitvorming uit beleid en handhaving ervan worden van elkaar losgekoppeld. Met dit model stel je een ieder in staat om op een veilige manier toegang te krijgen tot welk digitaal item dan ook, waar dan ook.