top of page
shutterstock_1846301077_edited.jpg

Regiotech

Regiotech is technologie die in Noord-Nederland wordt ontwikkeld en benut. Het kunnen beschikken over eigen technologie en resources is de manier om regionaal relevant worden. De kennis en de infrastructuur zijn aanwezig maar hoe staat het met de middelen?


In dit tijdperk van digitale transformatie zoeken ondernemers en ondernemende geesten ruimte voor eigen initiatief. Dit doen ze op basis van je eigen kennis en die van anderen. Je  krijgt het van de grond met middelen uit je eigen regio.

Geld, internet (data) en energie zijn regionale middelen en dragen bij tot onze economisch infrastructuur. In Noord-Nederland hebben deze middelen de eigenschap om weg te lekken uit de regio. Het gevolg van huidige besluitvorming leidend tot export van welvaart is nadelig voor de regio.

Wil je in dit digitale tijdperk hierin verandering brengen, dan vraagt dit om een nieuwe sociale structuur waar geld en technologie in eigen handen zijn. De uitdagingen van digitale transformatie overwinnen om succes te behalen in een nieuwe visie op de toekomst, vraagt om eigen regiotech.

Met een eigen social communicatie platform, lokale media met eigen mensen, een eigen marktplaats (ruileenheid), eigen infrastructuur -waar je eigen data weer je eigen eigendom is- investeer je in je eigen lokale economie.

 

Dit is het moment voor baanbrekende regionale innovaties. Wij investeren en faciliteren met lokale kennis en regiotech.

bottom of page