Brainstormen

"Zero Cost" 

Digitalisering door mensenwerk

 

Meer dan 90% van de bedrijven versnellen hun acceptatie van clouddiensten. In de volksmond is dit het nieuwe automatiseren. Maar wordt tegelijkertijd het talent van de mensen geautomatiseerd?

Automatiseren is de eerste stap naar het nieuwe werken: een flexibele, open en schaalbare infrastructuur die functioneert als een centraal platform voor innovatie en digitale transformatie voor verbetering van de:

 • Samenwerking

 • Communicatie

 • Productiviteit

 • Mobiliteit

 • Veiligheid.

Automatisering versus digitalisering

 

Automatisering heeft raakvlakken met digitalisering maar er is zeker verschil. Bij automatisering gaat het om het transformeren van een taak of procedure waarna er geen mens meer aan te pas komt. 

Digitalisering betreft vooral de inzet van digitale technologie en data met als doel bedrijfsprocessen te transformeren.

 

Digitalisering is mensenwerk

Mensen zijn gewend aan rituelen, vertrouwde gewoonten en oude werkwijzen. Digitaliseren vraagt meer van mensen dan alleen het inregelen van processen. Digitalisering is mensenwerk en vergt:

 • aangepaste dan wel nieuwe business modellen

 • een intelligente benadering van technologie

 • een andere manier van werken​

Werkruimte
Op het werk

Digitaliseren is optimaliseren

 

Optimaliseren begint bij de digitale strategie die nodig is voor jouw next generation business model. Slim technologie inzetten vraagt om sparren met specialisten over implementeren vóór dat je dingen aanschaft.

Intelligent automatiseren doe je met de intelligente inzet van mensen. Onderstaande voordelen ontstaan namelijk pas interactie van mensen in combinatie met de inzet van de juiste technologieën.

Bij digitaliseren valt de winst te pakken want digitaliseren pakt de mensfactor aan. Door te sparren met ons weet jij met welke stappen je:

 • de productiviteit van je medewerkers vergroot en werk, leuker, efficiënter en vooral doelmatiger maakt.

 • de communicatie met klanten verbetert, zorgt voor een snellere (klant) behandeling en handiger werken in de hand werkt (met alle voordelen van dien).

 • de samenwerking intern en extern kunt transformeren en optimaliseren en ruimte schept voor innovatie en kansen.

 • zakelijke prestaties in meerdere opzichten kunt optimaliseren.

 

Het is een uitdaging om mensen met de juiste vaardigheden te equiperen. Zijn je mensen digitaal fit, dan is alles mogelijk wat de moeite waard is.

People Readyness Level

Van besparen op kosten en tijd tot en met het vinden van oplossingen voor het missen van kansen en niet goed aansluiten op de toekomst.

De besparingen en opbrengsten van digitaliseren komen met de voorwaarde dat je beschikt over digitaal fitte mensen. Wat digitaal fit inhoudt en waar je staat kun Je inschalen met het People Readyness Level, ook bekend als de vier pijlers van het nieuwe werken!

 • Modern werken Zorg voor een bruikbare en inzichtelijke werkomgeving die veilig en prettig voor je werkt

 • Fit werken Werk aan je (digitale) fitheid, automatiseer je gewoontes en optimaliseer je werk en leven

 

 • Bewust werken Breng met een leven lang leren jouw persoonlijke ontwikkeling naar een nieuw digitaal bewustzijn

 • Samen werken Sluit aan op de veranderende wereld met jouw digitale strategie: samen werken en kennis delen

Waar denk je waar jij staat? Pak jij de uitdaging met ons op om de mensenwerk kostenpost om te zetten naar een kansenpakket?

bigstock-Happy-young-woman-working-on-l-
Samenwerken

"Zero Cost" Digitalisering

 

De toekomst staat klaar voor de moderne medewerker die digitaal fit en bewust samen werkt. Het nieuwe werken gaat uit van nieuwe business modellen, een intelligente benadering van technologie en andere manier van werken.

De opbrengsten van "Zero Cost" Digitalisering volgen eenvoudig uit de mensenwerk andere manier van werken. Direct onder de streep ontdek je zelf wat de winst is van "Zero Cost" Digitalisering.

Pak met ons jouw digitalisering op. Ontdek dat je niet eens hoeft te automatiseren om te digitaliseren. Beter nog, zet een streep door investeren, pay-as-you-go platformen zijn immers de toekomst.

Breng samen met ons in kaart welke technologieën en stappen horen in jouw intelligente automatiseringsplan. Dan volgt de optelsom vanzelf.

Meer weten over Zero Cost Digitalisering?